Какво искам?

КАКВО ИСКАМ? Мотивационен наръчник за търговци. 


Какво искам?
Един много труден въпрос, поставяйки го на обратното на материалната страна на нещата.
Какво искам от материална гледна точка, като един търговец, логичният отговор би бил – искам да си постигам целите, да печеля награди за добре постигнати резултати, да взимам добри комисиони. За всеки търговец, това е много познато, защото така подхождат и компаниите към нас, които ни назначават като търговци.

Но какво искам? Какви са моите цели? Какви са моите мотиви и стимули?
 
Започвам на първо място с този въпрос, защото вярвам, че той трябва да е първия преди всичко останало и го осъзнах едва след десет годишен опит в продажбите и работата ми с много търговци. Дори аз самата съм мотивирала търговците, които работят редом с мен с комисиони и признание за труда. Докато един ден…
 
Винаги има едно докато един ден…

Погледнах пътя си назад и видях как тези материални цели са ми подложили и една добра рутина в която съм се изгубила. Наблюдавайки я, първата опция, която ми хрумна бе тотално да сменя работата. Така както направиха мнозина около мен.
Логично. А не е ли? Толкова е уморително всеки ден да ставаш с мисълта за таргети и как да реализираш продажби. Та нали това искат от теб, когато прекрачиш прага на офиса. Колко имаме: днес, утре.. колко очакваме да имаме? С колко човека се срещна, с колко говори по телефона, колко потвърдиха, колко се колебаят да купят? и т.н. и т.н Всеки ден едно и също. Забравяш, че си човек и се приемаш, като машина, която ходи да смуче пари от джобовете на клиентите. Но докога?

Регистрирай се ТУК , за да изтеглиш безплатно.

* indicates required
Email Marketing Powered by MailChimp